Wij bieden als school samen met onze partners Hooi Hooi, Prokino en Kibeo voorschoolse- en naschoolse opvang aan. Kijk hieronder verder voor het aanbod.

Kibeo

Welkom bij Kibeo Moerplein Yerseke

Je kind heeft, samen met vriendjes, altijd wel wat te zien, te ontdekken of te doen bij kinderopvang Kibeo Moerplein. In de fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt.
Ook je peuter en schoolkind kunnen bij ons terecht voor fijne en vertrouwde kinderopvang. Je kind ontwikkelt zich samen met vriendjes spelenderwijs in een uitdagende en stimulerende omgeving.

We zijn gevestigd in multifunctioneel centrum Tehaere. Hier werken we samen met OBS Parelmoer en Christelijke basisschool Het Kompas. Zo is er een doorgaande lijn voor je kind van Kibeo naar de basisschool.
Je nieuwsgierige peuter op avontuur Bij Kibeo maakt je nieuwsgierige peuter de eerste vriendjes en leert wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Met behulp van Voorschoolse Educatie (VE) bieden wij je kind de juiste ondersteuning.

Met het VE-programma ontwikkelt je kind zich spelenderwijs op het gebied van taal, rekenen,
motorische en sociale-emotionele vaardigheden. Je peuter leert hoe het is om zichzelf te zijn in een groep, rekening met elkaar te houden, naar elkaar te luisteren en een eigen mening te geven.
Kortom, alles wat nodig is om vol zelfvertrouwen naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken.
Daarnaast organiseren wij in samenwerking met de basisscholen peuter-kleuter activiteiten. Op deze manier wordt je kind optimaal voorbereid op de overgang naar de basisschool.

Toffe en uitdagende activiteiten op de BSO Waar wordt jouw schoolkind het gelukkigst van? Dat ontdekken we op de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo Moerplein. Na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Je kind gaat samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ze bedenken samen met welke thema’s ze aan de slag gaan. Dat is niet alleen leuk, maar zo leert je zoon of dochter ook samenwerken!

Ervaar het zelf Zelf ervaren hoe fijn je kind bij Kibeo kan ontwikkelen, leren en samenspelen met vriendjes. Kom langs voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind!
Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Wendy de Jonge via w.pantus@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!
Openingstijden:

 • Dagopvang geopend van ma t/m vr van 7.00 uur tot 18.30 uur
 • Peutergroep (40 weken) geopend van ma t/m vr van 8.15 uur tot 12.15 uur
 • BSO geopend van ma t/m vr
 • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
 • Naschoolse opvang tot 18.30 uur

Prokino

Juultje Yerseke

Het allerleukste aan Prokino Juultje Yerseke:

 • Knutselen, dansen, blokken bouwen: alles kan op het
  kinderdagverblijf;
 • De georganiseerde en spontane uitjes met de kinderen;
 • De aandacht voor het geloof;
 • De leuke spelletjes van Uk & Puk;
 • De leuke sport- en spelactiviteiten voor BSO van DOENKids!

Wij bieden:

 • Kinderdagverblijf: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar
 • Voorschoolse Educatie (VE)
 • Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen
  van 4 tot 13 jaar

Ons kinderdagverblijf en BSO hebben een christelijke identiteit. Dit zie je terug in de liedjes die we zingen, de verhalen die we lezen en de werkjes.

Kinderdagverblijf

Onze gezellige en kleinschalige kinderdagverblijf vind je centraal in Yerseke, midden in een woonwijk. Op het kinderdagverblijf is er iedere dag genoeg leuks te doen voor jouw kind, zowel binnen als buiten. Uiteraard houden we ook rekening met de rustmomenten die jouw kind nodig heeft en hebben we de ruimte om een ochtend- en middagslaapje te doen.

Buitenschoolse opvang

Met ons team creëren we op de BSO een plek waar jouw kind buiten schooltijd graag komt. Een plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Jouw kind kiest bij ons dan ook zelf wat het wil doen op een ochtend of middag: iets voor zichzelf, zoals een boek lezen of een spelletje doen, of meedoen aan een groepsactiviteit.
Meer informatie of aanmelden via www.prokino.nl

Hooi Hooi

Ga je mee klimmen, klauteren, rennen, eieren rapen, de pony poetsen, de varkens eten geven, de plantjes zien groeien en op avontuur in de natuur…? Op onze boerderij midden in de natuur heb je ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen! En ben je moe, dan kom je in onze huiselijke binnenruimte vanzelf tot rust. Bij ons op de kinderopvang zijn alle kinderen van 0 tot 12 jaar welkom. Voor elke leeftijdsgroep hebben we eigen opvang op maat: kinderopvang en peuterochtenden en buitenschoolse opvang.